PRODUKTY
KONTAKTNÍ ÚDAJE

Rovel spol. s r.o.
Záhumení 334, 763 02 Zlín-Louky
Tel.: kancelář: 731 508 053
Fax: 577 212 350
E-mail: info@rovelzlin.cz

Uzamykací systémy

Tyto stránky jsou pouze informativní, připravujeme pro Vás nový e-shop.

Pro více informací nás kontaktujte na čísle 731 508 053 nebo na mailu: sklad@rovelzlin.cz.

 

 

Informace o zpracování osobních údajů pro zákazníky

 

Správce osobních údajů:      ROVEL, spol. s r.o., IČ 494 34 471, se sídlem Záhumení V 334, Zlín

Kontaktní údaje správce:      Dan Zábojník, telefon: 603 869 992, email: d.zabojnik@rovelzlin.cz

 

Účel zpracování osobních údajů: 

-          registrace na e-shopu www.rovelzlin.cz

-          zpracování objednávek, dodání objednaného zboží a všechny záležitosti s tím spojené

-          marketingová komunikace

Právní základ zpracování osobních údajů:

-          oprávněný zájem správce pro všechny výše uvedené účely

Poskytování osobních údajů je smluvním požadavkem, aby bylo možné naplnit všechny výše uvedené účely.

Poskytnutí osobních údajů je

-          povinné pro všechny výše uvedené účely

VAŠE PRÁVA:

-          máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím

-          máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování můžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů.

-          máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech

-          máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech

-          můžete získat své osobní údaje ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu a můžete předat své osobní údaje jinému správci

-          máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušuje Vaše práva

Osobní údaje mohou být ověřovány nebo získávány i z veřejně dostupných zdrojů (obchodní rejstřík, registry propojené přes aplikaci ARES Ministerstva financí).

Osobní údaje jsou zpracovávány dle zákonných požadavků po dobu 10 let od registrace na e-shopu nebo vyřízení poslední objednávky.

K zabezpečení osobních údajů správce přijal vhodná technická a organizační opatření a přístup k nim mají pouze pověřené osoby.

Po uplynutí doby uchování osobních údajů budou tyto údaje vymazány.

 

Firma Rovel,spol .s r.o.vznikla v roce 1993 jako jeden z velkoobchodů Rostexu Vyškov.

Rovel nabízí kompletní sortiment mechanického zabezpečení .

Svou činnost firma Rovel Zlín rozdělila na velkoobchod, maloobchod a služby. Vytvořila ve Zlíně a v Přerově speciální maloprodejny, kde nabízí výrobu klíčů a autoklíčů, cylindrikcé vložky, bezpečnostní a interierové kování tuzemských i zahraničních výrobců, zámky, trezory, bezpečnostní a protipožární dveře. Další službou pro zákazníky je nouzové otevírání bytů a trezorů, poradenství při zabezpečení bytů a objektů.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Prodej dveří

V nových prostorách prodejny ROVEL spol.s r.o. na tř.T.Bati  - areál Svit , budova 51 , jsme zahájili prodej dveří. Nabízíme dveře renomovaných výrobců SOLODOOR a POL-SKONE. V sortimentu  jsou jak interiérové dveře, tak i dveře posuvné, bezpečnostní, požárně odolné, v sortimentu nechybí ani obložkové zárubně. Zajišťujeme zaměření  stavebních otvorů u zákazníka a samozřejmě i montáž dveří a zárubní.
více informací

Uzamykací systémy

ROVEL spol.s.r.o. Zlín dodává i Uzamykací systémy. Za dobu své existence uspokojila mnoho svých zákazníků z řad různých kancelářských objektů, výrobních podniků,institucí, hotelů, škol , nemocnic, penzionů, ubytoven či sportovních areálů. Díky možnosti použití generálního klíče , pomocí kterého je možné velmi rychle odemknout veškeré zámky a provést rychlý zásah , lze zachránit  hmotný majtek i životy v nenadálých situacích( např.požár). 

 

více informací

U všech cylindrických vložek a zámků systému je použita řada speciálních profilů, které se mohou mezi sebou kombinovat  a jsou zcela odlišné od profilů sériově vyrábených cylindrických vložek a zámků. Výroba uzamykacích systémů je pouze zakázková. Systém může obsahovat jeden a více kusů zámků podle zadaných kompetencí. Objednávání náhradních cylindrických vložek, zámků a klíčů je možné pouze na základě řádné objednávky majitele uzamykacího systému a na základě bezpečnostních pravidel, které si sám určí. Tím je zaručeno, že náhradní klíče obdrží pouze oprávněný majitel.